Stats
Welkom

Familie Jansen

Gebeurtenissen
    Trapkast
    Badkamer verbouwing
    Onze bruiloft

Gastenboek

Fotoalbum

Weblog
Zaterdag 15 november 2008

Trap en trapkast verbouwingTrapkast Trapkast Jaaaa!!! De trapkast is af. Er moeten alleen nog plintjes langs de muur worden geplakt, maar dan moeten we eerst op speurtocht naar dezelfde plinten die we nu hebben, de Praxis heeft ze namelijk niet meer :-(

Maar goed, verder is alles dus af. De deur hangt er na 3 nieuwe setjes scharnieren en wat extra ringetjes bijkopen ook eindelijk in ;-) En hiet ziet er zowaar nog goed uit ook!!

Sandra's laptophoekje is ook helemaal voorzien van de nodige aansluitingen zoals stroom, telefoon en netwerk en is zo goed als ingericht.

De uitdaging die nu nog is blijven staan is zorgen dat het hier voor begin december weer netjes is ;-)

Voor de liefhebbers van grotere foto's staan alle foto's van de trapkast nu ook in het fotoalbum

Trapkast


Zondag 9 november 2008

Trapkast De trapkast is nu echt bijna af. Alle muren zijn geschilderd en de planken van Sandra's laptop hoekje hangen ook.

Morgen gaat Sandra wat bakjes halen om wat dingen te stapelen en zodra het laptophoekje helemaal is ingericht zal ze daar nog een foto van posten.

We hebben vanavond een poging ondernomen de deur op te hangen, maar die hebben we gestaakt, omdat de scharnieren niet mee wilden werken. ;-)

We gaan het later in de week nog een keer proberen.
Zondag 2 november 2008

Trapkast Sandra is weer met de trapkast bezig geweest. Alle gipsplaten zitten er nu tegenaan, dus het begint erop te lijken.

Het enige wat er nu nog hoeft te gebeuren is de deur erin hangen, alles schilderen en de plankjes ophangen voor Sandra's laptop hoekje.

Met een beetje mazzel heeft ze dus net alles af als ze begint met het ophangen van de kerstdecoraties ;-)


Zaterdag 25 oktober 2008

Marcel heeft vandaag een lamp in de trapkast aangesloten, zodat we daar verlichting hebben. 't Is best wel een donker hoekje ;-)
Donderdag 23 oktober 2008

De trapkast is niet veel aan gebeurd vandaag. De planken hangen er grotendeels in, maar Sandra moet nu eerst naar de Praxis om nieuwe planken te halen. Maar gezien het mooie weer ligt een rondje lopen eerder in de planning ;-) Morgen weer een nieuwe dag.
Woensdag 22 oktober 2008

Trapkast Sandra heeft vandaag ook weer eens flink aan de trapkast gewerkt. Het deurkozijn zit erin en de binnenkant is helemaal bekleed met gipsplaten en zit ook in de structuurverf.

Morgen gaat ze planken ophangen, zodat er eindelijk weer wat rotzooi in de kast opgeborgen kan worden. Daarna is de buitenkant aan de beurt.
zondag 5 oktober 2008

Tuin Omdat het vandaag regende en we dus geen zin hadden de tuin in te gaan om tegels te trekken, besloot Sandra maar verder te gaan met de trapkast.

Inmiddels begint het wat op een kast te lijken, nu de eerste gipsplaten er tegenaan zitten.

Hopelijk komt ze volgend weekend zover dat het deurkozijn erin kan, dan wordt het pas echt een 'echte' kast ;-)


zondag 28 september 2008

Trap Trap De trapkast begint langzamerhand vorm te krijgen. Het houten frame waar de gipsplaten tegenaan komen is bijna af.

Volgend weekend gaat Sandra proberen het deurkozijn erin te krijgen en alle gipsplaten er tegenaan. Vanaf dan kan het afwerken beginnen.


woensdag 27 augustus 2008

Trap Trap Jaaa!! De trap is af. Tenminste, het schilderwerk aan de bovenkant. En de trapmatjes zitten erop.

Tja, en nu moeten we dus met de bergruimte beginnen. Zodra we dit doen komt het hier uiteraard te staan.zondag 24 augustus 2008

Trap De eerste laag verf zit op de trap. Helaas dekt de verf nog niet helemaal, en moet er dus nog een tweede laag op. Dit gaat Sandra woensdag doen, aangezien ze dan toch vrij is ivm de onderhoudsbeurt van de stoomcabine.

Hopelijk dekt de tweede laag wel goed en kunnen dan 's avonds de nieuwe trapmatjes erop.

En dan volgend weekend maar eens beginnen met het onderzoeken hoe we de trap het beste dicht kunnen maken zodat we er een bergruimte van kunnen maken.

zaterdag 23 augustus 2008

Trap Trap Vandaag is Sandra weer lekker aan het klussen geslagen. Eerst heeft ze de trap helemaal geschuurd en daarna is ie in de grondverf gegaan. De randjes zijn ook allemaal dichtgekit, dus morgen kan de verf erop.


zaterdag 16 augustus 2008

Trap Trap Sandra is vandaag verder gegaan met de trap en hij zit nu helemaal dicht. Voor volgend weekend staat het kitten en schuren op het programma, zodat ie daarna in de verf kan worden gezet.

We hebben ook hele mooie slipmatjes besteld, dus het gaat vast een hele mooie trap worden!!vrijdag 15 augustus 2008

Trap Trap Vandaag is Sandra begonnen met het dichtmaken van de trap. Het uiteindelijke doel is om er een bergruimte onder te maken, maar de eerste eindstreep is behaald als de trap helemaal dicht is en weer mooi in de verf zit ;-)